Χιλιάδες κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο στην Γερμανία – Βαρύς ο απολογισμός στη Βραζιλία

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Σύμφωνα με δεδομένα που δημοσιοποίησε το υγειονομικό Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, 18.678 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Γερμανία μόλις το τελευταίο 24ωρο.

Τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία φτάνουν τα 2.019.636. Στο ίδιο διάστημα ο αριθμός των θανάτων ασθενών με την COVID-19 αυξήθηκε κατά 980 φθάνοντας συνολικά τους 45.974.

Αρνητικό ρεκόρ στη Βραζιλία

Το υπουργείο Υγείας στη Βραζιλία ανακοίνωσε την Παρασκευή 1.038 νεκρούς και 66.047 νέα κρούσματα κορονοϊού. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη ημέρα που στη Βραζιλία ανακοινώθηκαν πάνω από 1.000 θάνατοι και πάνω από 60.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο μεγαλύτερο κράτος της Λατινικής Αμερικής έχει πλέον φθάσει τους 208.133 νεκρούς επί συνόλου 8.390.341 μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα. Η Βραζιλία καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό θανάτων και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι