«Χρυσός» Τεντόγλου στη Γλασκώβη

«Χρυσός» Τεντόγλου στη Γλασκώβη

Τις ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη τρίτωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωαθλητής στο μήκος «πέταξε» στα 8.38μ, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη φέτος στον κόσμο, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Τεντόγλου είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου τον Αύγουστο του 2018. Μάλιστα και σήμερα το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο την Κυριακή ήταν το πέμπτο, όπως είχε συμβεί και στους αγώνες του 2018.

Πρόκειται για το τρίτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στο πρωτάθλημα της Γλασκώβης, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ασημένια  από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και από τον Κώστα Μπανιώτη στο ύψος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι