Δεύτερο μαφιόζικο πιστολίδι σήμερα – Νεκρός ένας άνδρας

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Το πρωί Αλβανοί Ρομά “ξεκαθάρισαν” τους λογαριασμούς τους πυροβολώντας στα γόνατα μέλος αντίπαλης συμμορίας στο ΚΕΠ Κορωπίου, και απόψε άγνωστοι δράστες, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι Αλβανοί, πυροβόλησαν στη Νίκαια ιδιοκτήτη και υπάλληλο βενζινάδικου, σκοτώνοντας τον πρώτο.

Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο έκαψαν για να μη βρεθούν αποτυπώματα και DNA. Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θηβών. Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών είναι ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα διαφορών. Ο νεκρός ήταν αλβανικής καταγωγής, όπως και ο υπάλληλός του.

Στην επίθεση στο Κορωπί οι δράστες διέφυγαν με ασημί Opel το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο ένας δράστης ο οποίος πυροβόλησε το στόχο του έξω από τα ΚΕΠ. Η αστυνομία εκτιμά ότι ήταν σύγκρουση μεταξύ ομάδων Αλβανών και Ρομά για το ποιοι θα ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών ή κάποια άλλη παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι