Εισβολή υποστηρικτών του Κουφοντίνα σε κτίριο του υπ. Πολιτισμού

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Κατάληψη σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησε ομάδα ατόμων γύρω στις 11 σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα οι καταληψίες μπήκαν στο κτίριο της οδού Καρύτση 12, όπου άπλωσαν δύο πανό και φώναξαν συνθήματα για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο του αντιεξουασιστικού χώρου αναφέρουν ότι η κατάληψη ήταν συμβολική για τον Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και για άμεση ικανοποίηση των κλαδικών αιτημάτων των εργαζομένων στον χώρο του Πολιτισμού. Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές. Και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια όπου εξετάζονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι