Έκρηξη σε ΙΧ δημοσιογράφου, συνεργάτη του Φουρθιώτη

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Από την πυροσβεστική υπήρξε ενημέρωση για κατάσβεση πυρκαγιάς μετά από επιχείρηση πέντε πυροσβεστών και δύο οχημάτων πίσω από το Studio Alfa στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται μάλλον για εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο Ι.Χ του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του σταθμού Γιώργου Σφακιανάκη, ο οποίος συντόνιζε εκείνη την ώρα εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.

Ο δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για έκρηξη βόμβας για εκφοβισμό από αγνώστους. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ. Στον τηλεοπτικό σταθμό “Epsilon TV” είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα τηλεφώνημα για βόμβα και ο άνδρας που προειδοποίησε τότε αναφέρθηκε υβριστικά στον Φουρθιώτη.

Από την νυχτερινή έκρηξη δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δίπλα στο κατεστραμμένο όχημα βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας. Τα στούντιο του «Ε» συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τα στούντιο και τα γραφεία παραγωγής των ψυχαγωγικών εκπομπών του ΣΚΑΪ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι