Ελληνική Λύση: “Φύκια για μεταξωτές κορδέλες” η ποινικοποίηση της λέξης “μπάτσος”

Ελληνική Λύση: “Φύκια για μεταξωτές κορδέλες” η ποινικοποίηση της λέξης “μπάτσος”

«Το νέο αφήγημα της ΝΔ είναι η σύλληψη με διαδικασία αυτοφώρου όσων χρησιμοποιούν τον (απεχθή) χαρακτηρισμό “μπάτσος”», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σημειώνει παράλληλα ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να στηρίξει έμπρακτα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αστυνομικούς, που θέτουν καθημερινά τις ζωές τους σε κίνδυνο, λαμβάνοντας μισθούς πείνας, που μάχονται απέναντι σε επικίνδυνους εγκληματίες χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, με απαρχαιωμένα όπλα, χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα, με περιπολικά και μηχανές “σαπάκια”, με εξοντωτικά ωράρια και ανελέητες διώξεις σε περίπτωση εμπλοκής και χρήσης όπλου, τους τάζει “φύκια” για “μεταξωτές κορδέλες”!».

«Όχι κύριοι της ΝΔ. Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι ιθαγενείς για να τους ξεγελάσετε με “χάντρες”. Τελείωσαν τα ψέματα», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx