Ελληνική Λύση: “Υπό την ανοχή του Μητσοτάκη η βεβήλωση του Ολυμπιακού ιδεώδους στο Παρίσι”

Ελληνική Λύση: “Υπό την ανοχή του Μητσοτάκη η βεβήλωση του Ολυμπιακού ιδεώδους στο Παρίσι”
epa11497898 A general view at the Trocadero during the Opening Ceremony of the Paris 2024 Olympic Games, in Paris, France, 26 July 2024. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON / POOL

Οι Γάλλοι οι διοργανωτές όχι μόνο δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στην Ελλάδα, ως κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά με το άθλιο και προκλητικό θέαμα κατά την τελετή έναρξης, βεβήλωσαν το ίδιο το Ολυμπιακό ιδεώδες, αλλά και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, του οποίου ο Χριστιανισμός αποτελεί επίσης βασικό πυλώνα.

 

Δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα ως Κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, κυρίως όμως δεν έγινε η ανάκρουση του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου!

Η προσβολή ακόμα και του Μυστικού Δείπνου σε αυτό το απεχθές θέαμα, είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι πρωταρχικός στόχος της «ελίτ των μισάνθρωπων» είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.

Όλα αυτά δυστυχώς παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εάν ο πρωθυπουργός σεβόταν την Ελλάδα και την ιστορία της, θα είχε αποχωρήσει και δεν θα νομιμοποιούσε με την παρουσία του αυτό το ανοσιούργημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι