Εμβολιάσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – “Δεν ξέρω πώς επιλέχθηκα”, λέει η 1η νοσηλεύτρια

Πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής για Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο «Αττικόν», παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «στέλνοντας το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα σημάνουν το τέλος της πανδημίας».

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ο εμβολιασμός της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Υπενθυμίζεται ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας ξεκίνησε σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι με την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και τμηματατάρχη της κλινικής Covid.

Σχετικά με το πως έγινε η επιλογή της, ανέφερε πως δεν γνωρίζει με ποια κριτήρια επιλέχτηκε να είναι η πρώτη. Στις 13:30 εμβολιάστηκε και ο δεύτερος άνθρωπος στην Ελλάδα. Πρόκειτα για τον 88χρονο Μιχάλη Γιοβανίδη, από την Ορεστιάδα,  φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, που ζήτησε ο ίδιος να είναι ο πρώτος που θα εμβολιασθεί, επειδή «πιστεύει στα εμβόλια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι