Επιβάτης τρένου επιτέθηκε σε συνοδό που του ζήτησε να βάλει μάσκα

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Επίθεση από επιβάτη δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης, συνοδός της αμαξοστοιχίας 84 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επειδή ζήτησε από έναν άνδρα να βάλει μάσκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο επιβάτης δεν φορούσε μάσκα και ο συνοδός της αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα- Θεσσαλονίκη, υπέδειξε τη χρήση μάσκας στο εσωτερικό του τραίνου. Υπενθυμίζεται ότι παρά την χαλάρωση κάποιων μέτρων, η μάσκα εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική στα μέσα μεταφοράς.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο επιβάτης αντέδρασε με αποτέλεσμα ο συνοδός να δεχτεί σωματική επίθεση. Κλήθηκε μάλιστα και ασθενοφόρο στον σταθμό της Έδεσσας, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός ή όχι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι