Εργατικό δυστύχημα στη Βούλα: Ένας νεκρός, γερανός ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια

Εργατικό δυστύχημα στη Βούλα: Ένας νεκρός, γερανός ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια

Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματισμένοι ανασύρθηκαν στη Βούλα κατά την διάρκεια εργατικού ατυχήματος. Οι τρεις εργάτες, φαίνεται πως κεραυνοβολήθηκαν από καλώδια υψηλής τάσης.

Στο σημείο, έφτασαν πριν από λίγο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να διαχειριστούν την κατάσταση. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx