Ερωτήματα για το βιασμό 5χρονου αγοριού από άλλα 5χρονα!

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Πολλά ερωτήματα έχουν ανακύψει για την καταγγελία πατέρα ότι το παιδί του βιάσθηκε από άλλα παιδιά του νηπιαγωγείου σε χωριό κοντά στην Αλεξανδρούπολη, καθώς παιδιά αυτής της ηλικίας δεν είναι φυσιολογικό να έχουν στύση που να προκαλείται από ερωτική επιθυμία. Ερευνάται αν τα παιδιά χρησιμοποίησαν αντικείμενο ή οι δράστες ήταν μεγαλύτεροι και ό,τι συνέβη, συνέβη ίσως εκτός νηπιαγωγείου.

Ο πατέρας του παιδιού, που είναι μουσουλμάνος, είπε ότι δύο άλλα παιδιά κακοποίησαν το δικό του. Δεν ξέρουμε αν τα παιδιά αυτά ανήκουν στην ίδια θρησκευτική κοινότητα και εν γένει αν έχει τεκμηριωθεί η πράξη και το ποιοι είναι οι δράστες. Και τα τρία παιδιά πάντως μένουν σε κοινότητα με Ρομά και μουσουλμάνους. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν ήδη οι γονείς δύο παιδιών και δύο νηπιαγωγοί, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και κρατούνται μέχρι να αποφασιστεί από την Εισαγγελία η περαιτέρω διαδικασία. Υπάρχουν πληροφορίες για συνολικά έξι συλλήψεις, όμως τα πεντάχρονα παιδιά δεν μπορούν να θεωρηθούν υπόδικα και κρατούμενα με τους όρους που ισχύουν για ενηλίκους ή και για εφήβους.

Η υπόθεση έχει πολλά κενά και δημιουργούνται ερωτήματα, τα οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί, μαζί με ειδικούς επιστήμονες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (τις οποίες μεταδίδουμε με επιφύλαξη) τόσο το 5χρονο θύμα όσο και οι συμμαθητές του είναι κάτοικοι της περιοχής Άβαντος όπου επικρατούν ιδιαίτερες συνθήκες με πολλούς Ρομά και μουσουλμάνους, που δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί προς τις αρχές.

Ο πατέρας του παιδιού είπε ότι «το παιδί όταν ήρθε από το σχολείο ήταν κακόκεφο και ανόρεχτο, κοιμήθηκε για λίγο και όταν ξύπνησε μας έδειχνε ότι πονούσε πίσω, δεν μπορούσε ούτε να ενεργηθεί. Η μαμά του προσπάθησε να το καλοπιάσει για να της πει τι είχε συμβεί, τον ρωτούσε αν τον χτύπησε κάποιος στο σχολείο και το παιδί της είπε τι ακριβώς είχε γίνει. Της είπε ότι τον πιάσανε δύο συνομήλικοί του, τον χτυπήσανε, τον πήγανε μέσα σε μια αίθουσα, τον ξάπλωσαν κάτω, ο ένας τον ακινητοποιούσε και ο άλλος έκανε ό,τι έκανε σεξουαλικά. Είχανε πιάσει πρώτα ένα άλλο παιδί, όμως εκείνο τους ξέφυγε.

»Στο νοσοκομείο που πήγαμε, το παιδί πονούσε πολύ, ήρθε ο παιδοχειρουργός και μας είπε ότι έχει γίνει “κάτι” στο παιδί. Μετά κάλεσαν παιδοψυχολόγο, αστυνομία, δώσαμε κατάθεση για το τι έχει γίνει. Από χθες νοσηλευόταν το παιδί και βγήκε πριν μία ώρα και τώρα η ψυχολογία του είναι χάλια, δεν μπορεί να κάτσει καθόλου, δεν γελάει μόνο μας κοιτάει. Είναι ήσυχο αλλά φαίνεται που δεν είναι καλά ψυχολογικά».

Όσον αφορά τώρα τα παιδιά που κατήγγειλε για βιασμό του γιου του, πρόκειται για ξαδέρφια τα οποία δεν έχουν την κατάλληλη επίβλεψη από τους γονείς τους: «Είναι σαν αδέσποτα σκυλιά, παρατημένα εντελώς, μένουν κοντά στο σχολείο. Τώρα και να θέλουν να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά δεν μπορούν. Πετάνε πέτρες, φτύνουν, βρίζουν, χτυπάνε είναι αγρίμια, τώρα βιάζουν κιόλας», είπε ο πατέρας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης. Δεν έχει γίνει γνωστή η επιστημονική άποψη του ιατροδικαστή που είδε και εξέτασε το παιδάκι, πέραν της αρχικής εκτίμησης ότι «υπάρχουν ενδείξεις που παραπέμπουν σε κακοποίηση».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx