Φωτιά στο δάσος του Βερολίνου μετά από ισχυρή έκρηξη (video)

Φωτιά στο δάσος του Βερολίνου μετά από ισχυρή έκρηξη (video)

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στο περιαστικό άλσος Grunewald του Βερολίνου, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, χωρίς πάντως να υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό περιοίκων ή περαστικών. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποιήθηκαν από τις αρχές να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα, λόγω του καπνού. 

Η φωτιά στο δάσος εξαπλώθηκε γρήγορα, λόγω ξηρασίας και υψηλών θερμοκρασιών. ενώ η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό του δάσους, στα αστικά της περιοχής και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο διακόπηκε για προληπτικούς λόγους. Το συγκρότημα κατοικιών του Grunewald-Brand δεν κινδυνεύει ανακοίνωσε η πυροσβεστική.

https://youtu.be/JSNKR1et-Cw

 

Στην περιοχή επιχειρούν 100 πυροσβέστες και οι δυνάμεις συνεχώς ενισχύονται. Ως προς τα αίτια της έκρηξης, η αστυνομία είπε ότι δεν έχει ακριβή εξήγηση και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με άλλες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης η έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη όπλων και πυρομαχικών της Αστυνομίας του Βερολίνου και η φωτιά επεκτάθηκε από το κτίριο στο δάσος λόγω της σφοδρότητας των εκρήξεων.

https://twitter.com/Schwammkules/status/1555026626722816003?s=20&t=4gI0lCAA5rK8vdjQrLL-ng

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι