Φωτιά στο Σχίνο Μεσσηνίας – Μήνυμα για εκκένωση στο Μεσοχώρι

Φωτιά στο Σχίνο Μεσσηνίας - Μήνυμα για εκκένωση στο Μεσοχώρι,

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνο Μεσσηνίας. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στο σημείο ενισχύονται συνεχώς, με επίγειες δυνάμεις από γειτονικές περιοχές, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο επιχειρούν 65 πυροσβέστες, μεταξύ των οποίων και 14 Φινλανδοί, με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

 

Το μεσημέρι εστάλη από το 112 μήνυμα για εκκένωση του οικισμού Μεσοχώρι. Οι κάτοικοι καλούνται να κινηθούν προς την περιοχή Πήδασος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι