Φύλακας και δημοτικός αστυνομικός διακινούσαν ναρκωτικά στις φυλακές

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν σωφρονιστικός υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού και δημοτικός αστυνομικός του δήμου Αθηναίων, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (αγορά, κατοχή, πώληση κατ’ εξακολούθηση) και  της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση από υπάλληλο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατοικίες, αποθήκη, και αυτοκίνητα, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

224 φαρμακευτικά δισκία,
14,38 γραμ. ηρωίνης,
42,6 γραμ. ινδικής κάνναβης,
3 γραμ. ακατέργαστης ινδικής κάνναβης,
συσκευασία με σπόρους κάνναβης,
ασύρματος φορητός πομποδέκτης,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για τη διακρίβωση καταγγελιών σχετικά με εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Παράλληλα διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος από τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής για τον συλληφθέντα σωφρονιστικό υπάλληλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι