Για τις κεραίες 5G η βόμβα που ανατίναξε βαν στο Τενεσί

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Πράκτορες του FBI που ερευνούν την ανατίναξη ενός βαν στο Νάσβιλ του Τενεσί, είπαν ότι ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την έκρηξη, είχε βάλει στόχο μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, επειδή πίστευε με πάθος στις θεωρίες περί κεραιών 5G.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης ήταν ο 63χρονος  Άντονι Γουόρνερ, ετών 63, καθώς εντοπίστηκε  DNA του σε ιστούς στο σημείο της έκρηξης -δυστυχώς έδωσε δείγμα DNA η μητέρα του και ταυτοποιήθηκε.

Η έκρηξη της συσκευής στο βαν κατέστρεψε ένα κτίριο μετάδοσης AT&T, καταστρέφοντας σήματα τηλεφώνου και το διαδίκτυο σε πολλές πόλεις. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ωστόσο ακούστηκε προειδοποίηση εκκένωσης και γι’ αυτό δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες. Ηταν επίσης 06:00 το πρωί.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι