Η ΕΛΑΣ έδωσε φωτό και βίντεο από 19χρονο Αλβανό που συνελήφθη για κλοπές στην Αγία Βαρβάρα

Η ΕΛΑΣ έδωσε φωτό και βίντεο από 19χρονο Αλβανό που συνελήφθη για κλοπές στην Αγία Βαρβάρα

Συνελήφθη το απόγευμα της 27ης Φεβρουαρίου στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, 19χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κατά τις βραδινές ώρες, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, ενεργώντας από κοινού ή κατά μόνας, εισέρχονταν σε καταστήματα, με τη μέθοδο της θραύσης του υαλοπίνακα της πρόσοψης και αφαιρούσαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, με χρηματικά ποσά.

Βίντεο από την δράση του 19χρονου με τους συνεργούς του

https://youtu.be/VoxbE00VJrM

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ανωτέρω καθώς και βιντεοληπτικό υλικό που αποτύπωσε τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια κλοπών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ) ZERELLARI ( o ν) Marino του Shkelqim και της Marieta , γεννηθέντα την 19-7-2001 στην Αλβανία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι