Η Κίνα ο πρώτος εισαγωγέας στις Φιλιππίνες

Η Κίνα ο πρώτος εισαγωγέας στις Φιλιππίνες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Η Κίνα καταγράφηκε ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής εισαγόμενων προϊόντων στις Φιλιππίνες τον Ιανουάριο, με ποσοστό 22,2% επί του συνόλου των εισαγωγών της χώρας να είναι κινεζικής προέλευσης, σύμφωνα με την αρμόδια Στατιστική Αρχή των Φιλιππίνων (PSA).

“Οι λογαριασμοί για τις εισαγωγές στην χώρα κατέγραψαν μία αύξηση 24,5% στα 2,01 δισεκατομμύρια δολάρια, έναντι των 1,61 δισεκατομμυρίων δολαρίων των Ιανουάριο του 2018,” ανέφερε η PSA.

Η δεύτερη χώρα στην λίστα των εισαγωγών των Φιλιππίνων, ήταν η Νότια Κορέα, με το οικονομικό ύψος των εισαγωγών από την χώρα να φτάνει στα 789,56 εκατομμύρια δολάρια και ποσοστό 8,7% επί του συνόλου των εισαγωγών, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι