ΙΧ έπεσε στη θάλασσα αντί να μπει στο γκαράζ πλοίου – Υγιείς οι ηλικιωμένοι επιβάτες

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα όταν ένα ΙΧ με δύο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, στη διάρκεια ελιγμών για να μπει στο πλοίο «Αιδηψός».

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι επιβάτες του αυτοκινήτου είναι ηλικιωμένοι και είναι καλά στην υγεία τους, χάρη στην άμεση επέμβαση του Κελευστή του Λιμενικού Σώματος Βασίλη Κοκορέτση που βούτηξε στη θάλασσα για να τους σώσει.

Πιο αναλυτικά, το πλοίο ήταν σχεδόν έτοιμο να σαλπάρει περιμένοντας να εισέλθει το τελευταίο όχημα. Ο ηλικιωμένος οδηγός έβαλε όπισθεν και επιτάχυνε και  αντί να μπει στο γκαράζ του πλοίου, έπεσε στη θάλασσα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο λιμενικός έπεσε στη θάλασσα, διαπιστώνοντας αρχικά ότι ο οδηγός είχε βγει από το όχημα, αλλά η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη σε αυτό. Αφού κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα από το αυτοκίνητο και να τη φέρει στην επιφάνεια, ενώ βοήθησε και τον ηλικιωμένο άνδρα να φτάσει στην ακτή. Ο οδηγός είπε ότι κόλλησε το γκάζι

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι