ΗΠΑ: Φαρμακοποιός αχρήστευσε επίτηδες εκατοντάδες εμβόλια της Moderna

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Για λόγους που δεν είναι γνωστοί στους δημοσιογράφους, ένας φαρμακοποιός σε εμβολιαστικό κέντρο του Μιλγουόκι συνελήφθη επειδή σκόπιμα έβγαλε εκτός ψυγείου την Πέμπτη δεκάδες φιαλίδια με 570 δόσεις εμβολίου, προκειμένου να τα καταστήσει ανενεργά.

Ο φαρμακοποιός τα άφησε για πολλές ώρες εκτός ψυγείου και τα ξαναέβαλε στη θέση τους. Την επομένη (Σάββατο) έκανε το ίδιο, αλλά κάποιος τον αντελήφθη. Δυστυχώς προτού συλληφθεί 57 άτομα ειχαν ήδη εμβολιαστεί με το ανενεργό πλέον εμβόλιο (η υγεία τους παρακολουθείται). Τα κίνητρά του δεν έχουν ξεκαθαριστεί: άγνωστο αν πάσχει από ψυχικό νόσημα, αν είναι απλώς αντι-εμβολιαστής ή πιθανόν αν ισχύουν και τα δύο. Υπάρχει το ενδεχόμενο (αν δεν πάσχει από ψυχασθένεια) να ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ειδικά το εμβόλιο της Μoderna δεν ειναι αποτελεσματικό

Το εμβόλιο Moderna είναι βιώσιμο για 12 ώρες εκτός ψυγείου και οι απορριφθείσες δόσεις ήταν αξίας 8.000-11.000 δολαρίων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι