ΗΠΑ: Γιατρός εμφάνισε σοβαρή αλλεργική αντίδραση μετά τον εμβολιασμό με…

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

​Ο Dr. Hossein Sadrzadeh, ογκολόγος στο Ιατρικό Κέντρο της Βοστώνης, όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, παρουσίασε την αντίδραση σχεδόν αμέσως μόλις εμβολιάστηκε. Ένιωσε ζάλη, ταχυπαλμία, αλλά και μούδιασμα στη γλώσσα του.

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου της Βοστόνης ανέφερε ότι ο γιατρός, ο οποίος έχει σοβαρή αλλεργία στα θαλασσινά, αντιλήφθηκε ότι υπέστη αλλεργικό σοκ και έκανε μόνος του αμέσως μια ένεση επινεφρίνης. Ακολούθως εισήχθη για νοσηλεία, ωστόσο έλαβε γρήγορα εξιτήριο και πλέον είναι καλά στην υγεία του. ​Την ίδια ώρα, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), εξετάζονται πέντε περιστατικά με οξείες αλλεργικές αντιδράσεις ατόμων οι οποίοι έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι