Ισραήλ: Νεκρός ένας από αυτούς που σχεδίασαν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

Ισραήλ: Νεκρός ένας από αυτούς που σχεδίασαν την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

Νεκρό είναι, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, ένα κορυφαίο στέλεχος της Χαμάς, ο  Σαμί Αμπού Ντάκουα, ο οποίος φέρεται να ήταν μεταξύ εκείνων που σχεδίασαν την επίθεση στις 7ης Οκτωβρίου με αλεξίπτωτα πλαγιάς και drones.

Οι Ισραηλινοί ανακοινωσαν ότι σκοτώθηκε τον Σεπτέμβριο, σε αεροπορική επιδρομή. Όπως αναφέρουν ισραηλινά μέσα, κατά το παρελθόν, είχε υπηρετήσει ως επικεφαλής της μονάδας drones και υπήρξε υπεύθυνος για την παραγωγή όπλων της Χαμάς. Σε σχετική ανάρτηση του στρατού του Ισραήλ, αναφέρεται ότι «μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας επιτέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 και εξολόθρευσαν τον τρομοκράτη Samer Abu-Daqa, επικεφαλής των εναέριων επιθέσεων της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο επικεφαλής, ο οποίος εξοντώθηκε τον Οκτώβρη του 2023».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx