Καταζητείται ομογενής από το Ουζμπεκιστάν για το φόνο του Σκαφτούρου

Ενδοοικογενειακή βία: 80 περιστατικά σε όλη τη χώρα την Κυριακή - 55 συλλήψεις

Ένα ακόμη άτομο που πιθανόν συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στη Βοιωτία το Πάσχα του 2022, ταυτοποίησε και αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για 45χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος όμως είναι πιθανόν να έχει διαφύγει εδώ και μήνες στο εξωτερικό.

Η αστυνομία φέρεται να έφτασε στα ίχνη του από την ταυτοποίηση του DNA που βρέθηκε στη μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν οι κακοποιοί μετά το δολοφονικό χτύπημα καθώς και σε ένα όχημα. Ομως το DNA έχει βρεθεί από καιρό και ίσως υπάρχουν νεότερα στοιχεία που δεν έγιναν γνωστά στους δημοσιογράφους. Για το φόνο του Σκαφτούρου έχουν ήδη προφυλακιστεί οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι. Αυτοί φέρονται να συμμετείχαν σε συνολικά τρεις δολοφονίες “στελεχών” της Greek Mafia.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι