Κεχαγιά: Μήνυμα ειρήνης η επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη

Κεχαγιά: Μήνυμα ειρήνης η επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη

Στη διήμερη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Επίσης αναφέρθηκε και στο στεγαστικό αλλά και στην πολεμική της ΝΔ.

Ο σκοπός του ταξιδιού, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι «να σταλεί ένα μήνυμα ειρήνης και δικαιοσύνης, να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός και να απελευθερωθούν οι όμηροι, κατεύθυνση προς την οποία οφείλει να εργάζεται όλος ο δυτικός κόσμος», είπε η κα Κεχαγιά.

Επίσης, σημείωσε, με αυτό το ταξίδι ο Στ. Κασσελάκης «προωθεί αταλάντευτα τη λύση των δύο κρατών στη βάση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και εκφράζει την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στον παλαιστινιακό λαό».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε «στην ανάθεση από το Μαξίμου σε υπουργούς να ξεκινήσουν την εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη και φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». Όπως είπε «οι εμφανιζόμενοι ως τιμητές των πάντων έφθασαν σε σημείο να ισχυριστούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοινά στοιχεία με την ψεκασμένη όπως την αποκάλεσαν Ακροδεξιά. Μίλησαν για ζιζάνια, λέγοντας μάλιστα ότι το θέμα με την ακρίβεια και τη φέτα είναι ένα ”τίποτα”».

Η Β. Κεχαγιά αναφέρθηκε και στη σημερινή ανάρτηση ενός τηλεοπτικού σποτ, στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης παραθέτει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την στεγαστική κρίση, που περιλαμβάνουν χαμηλότερο ΕΝΦΙΑ και φόρους για τους ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν τα σπίτια τους με μειωμένο ενοίκιο, πρόγραμμα low rent housing tax credit, ανέγερση πολυκατοικιών με μειωμένο ενοίκιο με αντάλλαγμα φορολογική πίστωση από το κράτος, στεγαστικά δάνεια με διπλάσιο χρόνο αποπληρωμής και εκκίνηση μετά από 5 χρόνια σε νέους 18 έως 40 ετών που θέλουν να ζήσουν στην επαρχία και, τέλος, όρια στις Golden Visa στα αστικά κέντρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι