Κιάτο: Νερό με άλατα και σκουλήκια! Δύο παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο

Ζάκυνθος

Κάτοικοι του Διμηνιού στο Κιάτο καταγγέλλουν πως το νερό είναι μαύρο με άλατα, ενώ φέρεται να έχουν βρεθεί και σκουλήκια μέσα σε αυτό. Μετά από επίσημο έλεγχο των αρχών πιστοποιήθηκε η ακαταλληλότητα του νερού και κάτοικοι αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό για όλες τις χρήσεις αφού με αυτό της βρύσης δεν μπορούν να πλύνουν ούτε πιάτα.

Μάλιστα δύο αδερφάκια, όπως ανέφερε η θεία τους στο Mega νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας εξαιτίας του νερού. «Δυστυχώς το νερό είναι χάλια» τόνισε σημειώνοντας πως οι γιατροί τους βοήθησαν να καταλάβουν πώς νόσησαν τα δύο παιδιά. «Το κοριτσάκι είχε εμπύρετη γαστρεντερίτιδα. Νόσησε στην πρώτη καραντίνα. Το αδερφάκι της, που νόσησε αργότερα, είχε εμπύρετη γαστρεντερίτιδα με σαλμονέλα» υπογράμμισε η θεία. Και τα δύο παιδιά έπρεπε να μεταφερθούν για να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η ίδια καταγγέλλει πως υπήρχαν και άλλα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή αλλά δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση από τον δήμο. Μετά από αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι