ΚΚΕ: Ας αφήσει τα άλλοθι ο Μητσοτάκης για την ήττα του

Κατά της αποστολής ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα το ΚΚΕ,

«Ο κ. Μητσοτάκης παραποιεί ξεδιάντροπα την ψήφο του λαού, προκειμένου να “τρέξει” πιο γρήγορα τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και της ΕΕ, την πολιτική, δηλαδή, που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καταδικάστηκε στις ευρωεκλογές», αναφέρει σε ανακοινωσή του το ΚΚΕ.

«Από ό,τι φαίνεται, σειρά παίρνει το “τσεκούρι” στα επιδόματα ανεργίας και τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων. Το θέμα, συνεπώς, δεν είναι αν έχει λάβει το μήνυμα, αλλά ότι κάνει πως δεν το καταλαβαίνει» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τη λαϊκή καταδίκη ούτε μέσα από την αναζήτηση “αποδιοπομπαίων τράγων”, ούτε με το καλύτερο “επικοινωνιακό πλασάρισμα” αυτής της πολιτικής, ούτε με μια “βολική” αντιπολίτευση, που του δίνει άλλοθι σε κρίσιμα στρατηγικά ζητήματα» προσθέτει το ΚΚΕ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι