Κλειδώνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Πούτιν στη Μόσχα

Ευχετήρια επιστολή Πούτιν στον Μητσοτάκη

Κλείδωσε όπως όλα δείχνουν η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 8 Δεκεμβρίου στη Μόσχα. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ταξίδι-αστραπή, καθώς αμέσως μετά το τετ-α-τετ με τον πρόεδρο Πούτιν, θα επιστρέψει κατευθείαν στην Ελλάδα.

Αθήνα και Μόσχα βρίσκονται στο στάδιο τακτοποίησης των τελευταίων τεχνικών λεπτομερειών πριν την επιβεβαίωση του ραντεβού των δύο ανδρών στο Κρεμλίνο. Η συνάντηση προετοιμαζόταν εδώ και καιρό και φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σε μία δύσκολη συγκυρία, λόγω της ενεργειακής κρίσης. Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτική συνάντηση των δύο ηγετών, από όταν ορκίστηκε η νέα ελληνική κυβέρνηση το 2019.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι