Κουτσούμπας (ΝΔ): Πήγα στο πανηγύρι γιατί είχε άδεια – Πιο σοβαρό θέμα είναι ο Καλογρίτσας

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Θόρυβος προκλήθηκε από το γεγονός ότι δύο βουλευτές και ένας δήμαρχος συμμετείχαν δίνοντας το αρνητικό παράδειγμα σε ένα πανηγύρι με μεγάλο συγχρωτισμό στην Αλίαρτο.

Ο ένας εκ των βουλευτών, ο Ανδρέας Κουτσούμπας της ΝΔ, σε συνέντευξή του σήμερα, είπε στους δημοσιογράφους αρχικά ότι “υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από αυτό, πολιτικά, όπως ο Καλογρίτσας” και εν συνεχεία  είπε ότι πρέπει το θέμα να  μπει στη σωστή βάση, η οποία κατά τη γνώμη του είναι η εξής:

“Γίνονται πολλά πανηγύρια στην περιοχή αυτή την εποχή. Προσκλήθηκα σε μία εκδήλωση που διοργάνωνε ένα αθλητικό σωματείο της περιοχής που ασχολείται με την νεολαία  και αφού είχε δώσει άδεια η αρμόδια αρχή για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Σημειωτέον, όλον αυτόν τον καιρό και στην καραντίνα και μετά στην επιστροφή στην κανονικότητα, δεν έχω λάβει μέρος σε καμία άλλη εκδήλωση. Στο τραπέζι είμαστε 6 άτομα και υπήρχε και ασφάλεια, δεν μετακινήθηκαμε παρά για να χορέψω, και έλεγα “πρόσεξε θα περάσει ο ΕΟΔΥ, να τηρουνται τα μέτρα” και πέρασε όντως κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  και είμαστε εντάξει, πήγε το κλιμάκιο σε άλλα δύο χωριά,  αλλά μετά σηκώθηκα να ανοίξω το χορό και όταν ξαναπέρασε ο ΕΟΔΥ αυτή τη φορά έκοψε πρόστιμο”

“Ήταν 2.000 άτομα, σαν κανονικό πανηγύρι, σαν πέρσι, χωρίς κορονοϊό” είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ. “Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται ειδικά από εκλεγμένους”.

“Εμείς καθ’ όλη την διάρκεια που ήμασταν εκεί τηρήσαμε τους κανόνες που έπρεπε, μετά ανοίχτηκε ο χορός”,  επέμεινε. “Να επανεξετάσουμε αν πρέπει ή όχι να γίνονται πανηγύρια”, είπε ο βουλευτής. “Από τον ΕΟΔΥ είπαν ότι σε ανοιχτό χώρο δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ας μας πουν αν είναι επικίνδυνο ή όχι. Δηλαδή στο χορό πώς να τηρηθούν τα μέτρα; Γίνεται;  Εγώ θα ξαναπήγαινα, αλλά θα έφευγα αμέσως. Και ύστερα δεν ήταν χειρότερα από αυτό που δείχνετε με τις ουρές στον ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα και το συνωστισμό” προσέθεσε, εξομοιώνοντας την υπό όρους διασκέδαση με την ανάγκη και τις αγωνίες επαγγελματιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι