Κρίσιμη μάχη δίνει ο Βασίλης Λεβέντης – Τι έλεγε για το εμβόλιο (video)

Αποδιασωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είναι από χτες διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και δίνει «κρίσιμη μάχη» με τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Γιώργο Μπουλμπασάκο.

Ο γιατρός μίλησε στην Εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακo και απέφυγε να απαντήσει εάν ο κ. Λεβέντης ήταν εμβολιασμένος, καθώς έχει δημοσιευτεί ότι δεν είχε εμβολιαστεί.. Στο παρελθόν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε καλέσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν, διαφωνώντας με την υποχρεωτικότητα, ομολογώντας ταυτόχρονα πως ο ίδιος δεν το είχε κάνει.

Tο ιατρικό ανακοινωθέν Ευαγγελισμού αναφέρει τα εξής: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ήταν βαρύς καπνιστής (δεν ξέρουμε αν συνέχιζε να καπνίζει τους τελευταίους μήνες) και πάσχει από διαβήτη και υπέρταση, δηλαδή είναι επιβαρυμένος με τρία προβλήματα που εντάσσουν τους ανθρώπους ακόμη και νεότερης ηλικίας σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Πριν από 7 μήνες προέτρεπε τον κόσμο να εμβολιασθεί, αλλά έλεγε σε δηλώσεις του με ειλικρίνεια ότι ο ίδιος δεν είχε έως τότε εμβολιασθεί.

Οι θεράποντες γιατροί δεν αναφέρονται στο θέμα του εμβολιασμού του ασθενούς ούτε σε λεπτομέρειες για την υγεία του, παρότι έχει διαρρεύσει ότι εκτός από πνευμονία ο ιός “χτύπησε”, ίσως λόγω της υπέρτασης του ασθενού και στα νεφρά προκαλώντας νεφρική ανεπάρκεια. Πάντως υπάρχουν και εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ή και χάνουν την μάχη, ειδικά όταν λόγω ηλικίας ή για άλλους λόγους έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό στις 15 Σεπτεμβρίου και του δόθηκε αγωγή για το σπίτι, όπου και παρέμενε για κατ’ οίκον νοσηλεία σε καραντίνα. Όμως την Παρασκευή το βράδυ η κατάστασή του επιδεινώθηκε και το Σάββατο διακομίσθηκε στον “Ευαγγελισμό”, όπου μέσα σε δύο ώρες (όσο κράτησαν οι εξετάσεις) διαπιστώθηκαν δυστυχώς εκτεταμένες βλάβες στους πνεύμονες και στους νεφρούς. Κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί αμέσως και από χτες το μεσημέρι δίνει την δική του μεγάλη προσωπική μάχη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι