Λαμία: 48χρονος έπαθε ανακοπή ντυμένος Άη Βασίλης

Λαμία: 48χρονος έπαθε ανακοπή ντυμένος Άη Βασίλης

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 48χρονος Νίκος Σπανός, γνωστός στους Λαμιώτες για τη συμμετοχή του σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ο εκλιπών είχε ντυθεί όπως κάθε χρόνο Άη Βασίλης και μοίραζε δώρα σε παιδιά, όταν φεύγοντας από ένα σπίτι συγγενών του, 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα τον πρόδωσε η καρδιά του. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ήταν καρδιοπαθής. Οι διασώστες έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, αλλά δυστυχώς δεν τον επανέφεραν.

Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια. Είχε παρουσιάσει πολλές φορές το καρναβάλι της πόλης και για αρκετά χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Άφησε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι