Μαφία Κύπρου: Γλίτωσε από πολυβόλο το 2016, τον σκότωσαν χτες

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Δυο εκτελεστές με μοτοσικλέτα σκότωσαν χτες  έξω από το πατρικό του,  τον 29χρονο “ιδιωτικό φρουρό ασφαλείας”  Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, στο χωριό Ορμήδεια (μεταξύ Λάρνακας και Αμμοχώστου).

Ο 29χρονος ήταν θύμα και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας επιχειρηματία κι άλλων τριών ατόμων στην Αγία Νάπα, τον Ιούνιο του 2016. Τότε είχε γλιτώσει παρά το βαρύ τραυματισμό του. Επρόκειτο για  ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου σε ένα εστιατόριο, όπου Αλβανοί εκτελεστές σκότωσαν  τον επιχειρηματία της νύχτας Φάνο Καλοψιδιώτη και ένα ζευγάρι αστυνομικών που συνέτρωγε με αυτόν  -τα παιδιά του ζευγαριού γλίτωσαν είτε επειδή πρόλαβαν να σκύψουν κάτω από το τραπέζι, είτε επειδή οι εκτελεστές δεν θέλησαν να τα πετύχουν. Ο 29χρονος τότε ήταν σωματοφύλακας του Καλοψιδιώτη και είχε βληθεί κατάστηθα.

Χτες

Χτες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τον πλησίασε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ο ένας εκ των δύο ανδρών που επέβαιναν σε αυτήν άνοιξε πυρ εναντίον του-μια ριπή

 

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες ελέγχοντας τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας στην περιοχή του φόνου. Ο 29χρονος απασχόλησε αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές με εμπλοκή του σε διάφορα αδικήματα.

Την υπόθεση διερευνά το αστυνομικό τμήμα Αμμοχώστου.

Οι φόνοι στην Αγία Νάππα τότε είχαν αποδοθεί σε ανταγωνισμούς  και “προστασίες” στον ηλεκτρονικό τζόγο και άλλους τομείς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι