Μαλέλης και Μιχελάκης στο τιμόνι του Mega

Μαλέλης και Μιχελάκης στο τιμόνι του Mega

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Mega, από αύριο, 10 Ιουλίου, τη Γενική Διεύθυνση του καναλιού αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλη και ο Γιάννης Μιχελάκης την Διεύθυνση του ειδησεογραφικού και ενημερωτικού τομέα.

“Από την 10/07/2020 αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλης την Γενική Διεύθυνση και ο Γιάννης Μιχελάκης την Διεύθυνση του Ειδησεογραφικού και Ενημερωτικού Τομέα του MEGA. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Μιχελάκης, μετά από πολλά χρόνια σε κανάλια και εφημερίδες ως δημοσιογράφος, το 2011 ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, εξελέγη βουλευτής της και το 2013 (για ένα χρόνο) διατέλεσε υπουργός Εσωτερικών. Το 2015 δεν εξελέγη και επανήλθε στη δημοσιογραφία, ως γενικός διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τον Ιανουάριο του 2018 καταδικάστηκε για παθητική δωροδοκία (7/000 ευρώ), κατά την περίοδο που ήταν βουλευτής, από επιχειρηματία, με ποινή εννέα μηνών με αναστολή. Το 2020 το Εφετείο τον αθώωσε.

Ο Σταμάτης Μαλέλης εργάσθηκε πολλά χρόνια ως διευθυντής ενημέρωσης σε τηλεοπτικά κανάλια -ΣΚΑΙ, ALPHA και ΣΤΑΡ. Το 2018 ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και ήταν υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αλλά δεν εξελέγη. Το 2019 διαφώνησε με τη Φώφη Γεννηματά και έπαψε να εκπροσωπεί το ΚΙΝΑΛ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι