Μάνα και γιος συνελήφθησαν σχετικά με το φόνο ηλεκτρολόγου

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Γείτονας του θύματος ομολόγησε ότι σκότωσε χτυπώντας πισώπλατα με τσάπα τον ηλικίας 42 ετών ηλεκτρολόγο που βρέθηκε νεκρός προ ημερών στη Νιγρίτα Σερρών. Εν γνώσει του εγκλήματος του 47χρονου γείτονα, φέρεται να ήταν και η 85χρονη μητέρα του που κατηγορείται για υπόθαλψη.

Ο ηλεκτρολόγος αγνοείτο από τις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων του, όταν οι συγγενείς του ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στα μηνύματά τους. Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε το ΙΧ του έξω από τη Νιγρίτα και ο ίδιος νεκρός σε ένα αυλάκι. Έφερε χτύπημα στην πλάτη “με αμβλύ όργανο”.

Ο δράστης ομολόγησε τελικά ότι τον χτύπησε επειδή τον τελευταία καιρό γίνονταν στο σπίτι του διάφορες ανεξήγητες κλοπές και πίστευε ότι όλα τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί,τα είχε κλέψει ο άτυχος ηλεκτρολόγος και γείτονάς του.

Ο δράστης μετέφερε το θύμα χρησιμοποιώντας το ΙΧ του νεκρού και έξω από τη Νιγρίτα εγκατέλειψε και το αυτοκίνητο και τη σορό. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από υλικό από κάμερες, από ανάλυση τηλεφωνικών κλήσεων και πιθανόν από κατάθεση αυτόπτη. Θύμα και δράστης είχε καυγαδίσει πρόσφατα με ένταση και είχαν “έρθει στα χέρια”. Σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε πρώτη η ηλικιωμένη μητέρα του δράστη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι