Μαρινάκης για δημοσίευμα BBC περί ευθύνης λιμενικών για πνιγμούς μεταναστών

Μαρινάκης: Ο ανασχηματισμός είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού

Για το δημοσίευμα του BBC σύμφωνα με το οποίο το ελληνικό λιμενικό ευθύνεται για τους θανάτων μεταναστών στην θάλασσα ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα του BBC είπε ότι όλα όσα αναφέρονται δεν αποδεικνύονται. «Κάθε υπόθεση που ανακύπτει και κάθε καταγγελία όπως έχει υποχρέωση η αρμόδια αρχή ερευνάται και σε επίπεδο δικαιοσύνης. Τα όσα αναφέρονται δεν αποδεικνύονται. Και βάση της συνεργασίας με τις τουρκικές αρχές έχει παταχθεί στην ρίζα της η παράνομη μετανάστευση. Το ελληνικό λιμενικό σώζει καθημερινά δεκάδες ζωές και θα συνεχίσει να το κάνει. Παρακολουθούμε κάθε δημοσίευμα και κάθε έρευνα, αλλά όσα αναφέρονται δεν αποδεικνύονται», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι