Μητσοτάκης για τις ευρωεκλογές: Όχι σε πειράματα και περιπέτειες

Η σκέψη μας στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και τους ένστολους - Το πασχαλιάτικο μήνυμα Μητσοτάκης

«Η κάλπη του Ιουνίου θα έχει εθνικό αποτύπωμα. Κρίνοντας αν η χώρα θα μείνει σταθερή και σε τροχιά προόδου σ’ ένα ασταθές περιβάλλον στον κόσμο και στην περιοχή μας. Ταυτόχρονα, όμως, τότε θα αποφασιστεί αν όλα όσα πετύχαμε και καθημερινά πετυχαίνουμε, θα έχουν συνέχεια. Σε μία συγκυρία, η οποία δεν επιτρέπει κανένα πισωγύρισμα. Και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λάθη και πειράματα», τόνισε ο πρωθυπουργός, σε μήνυμά του που διαβάστηκε στην Πάτρα κατά τη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της ΝΔ.

Έγραψε μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι καιρός για εφησυχασμούς και αδράνειες, για σκέψεις αποχής ή αποστολής επιπόλαιων μηνυμάτων διαμαρτυρίας. Αυτά τα νιώθουμε ήδη και τους απαντάμε, προσπαθώντας να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι ώρα για αγώνα και συσπείρωση. Πολύ περισσότερο, όταν απέναντί μας έχουμε μία αντιπολίτευση του χάους και του αδιέξοδου. Της μιζέριας και του διχασμού».

«Σε αυτή την παράταξη είμαστε όλοι στρατιώτες, με όπλο την αλήθεια, την ευθύνη και την πειθώ. Χωρίς να αρνούμαστε αδυναμίες, αλλά και απαντώντας με στοιχεία στις άδικες κατηγορίες», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας πως αυτό είναι «κάτι που θα μας χρειαστεί, βαδίζοντας προς τις ευρωεκλογές», τις οποίες χαρακτήρισε ως «μια μάχη διπλά κρίσιμη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι