Νέα απόπειρα εισβολής με αυτοκίνητο στο ίδιο κατάστημα…

Νέα απόπειρα εισβολής με αυτοκίνητο στο ίδιο κατάστημα…

Το ίδιο κατάστημα με φρούτα στη Νέα Φιλαδέλφεια που διέρρηξαν ξανά άγνωστοι, πριν από μια ημέρα, εισβάλλοντας σε αυτό με αυτοκίνητο, «χτύπησαν» και πάλι, στις 03:00 τα ξημερώματα. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κατάφεραν να το διαρρήξουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν με όχημα να ρίξουν και πάλι τα ρολά και την πόρτα, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, γιατί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ένας από τους δράστες έβγαλε τότε όπλο και το προέταξε. Αστυνομικός πυροβόλησε εκείνη την στιγμή στον αέρα για εκφοβισμό και οι άγνωστοι αμέσως έφυγαν από το σημείο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι