Νεκρός 15χρονος από πυροβολισμό στην Θεσσαλονίκη

Πυροβολισμοί με τραυματία στο ΑΠΘ (video)

Ένας 15χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι από έναν συνομήλικο φίλο του στην Θεσσαλονίκη. Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην Ηλιούπολη, στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του. Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος έπεσε αναίσθητος, επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι