Νεκρός Ινδός στρατηγός από πτώση ελικόπτερου (video)

Νεκρός Ινδός στρατηγός από πτώση ελικόπτερου (video)

Συνετρίβη ελικόπτερο του ινδικού στρατού που μετέφερε ανώτατο στρατιωτικό αξιωματούχο τη Ινδίας. Ο λόγος για τον στρατηγό Bipin Rawat και τη σύζυγό του. Το αεροσκάφος στο οποίο μετέβαιναν 14 άτομα, έπεσε στην Πολιτεία Ταμίλ Ναντού της νότιας Ινδίας. Το ρωσικό ελικόπτερο είναι τύπου Mi-17V5 και είχε κατεύθυνση, όπως και ο Ινδός στρατηγός προς το Κολέγιο Προσωπικού Υπηρεσιών Άμυνας, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 13 ανθρώπων από τους 14 που μετέβαιναν. Ο υπουργός της Πολιτείας δήλωσε στον Τύπο ότι βρίσκεται εν εξελίξει επιχείρηση διάσωσης, με τους τραυματίας που αρχικά εντοπίστηκαν να μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα κι εγκαύματα στο νοσοκομείο όπου τελικά κατέληξαν. Η ινδική Πολεμική Αεροπορία έδωσε το δικό της μήνυμα για το συμβάν μέσω Twitter.

«Σε ένα (ρωσικό) ελικόπτερο Mi-17V5 της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας (IAF), στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου Άμυνας, ο στρατηγός Μπιπίν Ραουάτ, συνέβη σήμερα ατύχημα κοντά στην Κουνούρ, στο Ταμίλ Ναντού» αναφέρει. «Διατάχθηκε έρευνα για να προδιοριστούν τα αίτια του δυστυχήματος», συνέχιζε η ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι