Νεκρός βρέθηκε o αγνοούμενος πιλότος στο Μαυροβούνι Λάρισας

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Νεκρός εντοπίστηκε τελικώς ο 62χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου δίπλα στα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου του στο Μαυροβούνι Λάρισας, τέσσερα 24ωρα αφότου χάθηκε από τα ραντάρ.

Από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτίας το μονοκινητήριο αεροπλάνο με τον 62χρονο Σταύρο Τσιγάλογλου μοναδικό επιβαίνοντα, συνετρίβη στην περιοχή της Άνω Αμυγδαλής και βρέθηκε νωρίτερα την Πέμπτη σε δύσβατη χαράδρα της περιοχής Μαυροβούνι Λάρισας.

Ο Σταύρος Τσιγάλογλου, ο 62χρονος πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους, εντοπίστηκε νεκρός από ομάδες διασωστών, που ανέλαβαν να μεταφέρουν τη σορό του στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται πως τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου εντοπίστηκαν νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης (18.11.2021) από ελικόπτερο Super Puma κατά την διάρκεια της έρευνας στη δύσβατη, δασώδη περιοχή του Μαυροβουνίου Λάρισας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι