Νέο κύμα κακοκαιρίας – Η “Κασσάνδρα” θα επηρεάσει και περιοχές της χώρας μας

Νέο κύμα κακοκαιρίας – Η “Κασσάνδρα” θα επηρεάσει και περιοχές της χώρας μας

Στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, αναφέρει ότι η «Cassandra» θα επηρεάσει τη χώρα μας από το μεσημέρι της Παρασκευής:

Το χαμηλό βαρομετρικό σχηματίζεται στον Κόλπο της Γένοβας αύριο Πέμπτη και θα επηρεάσει την Ιταλία και τις χώρες των Βορειοδυτικών Βαλκανίων με ισχυρές βροχές  και ενισχυμένους ανέμους. «H κακοκαιρία έλαβε την ονομασία #Cassandra και θα κινηθεί Α-ΒΑ . Στη χώρα μας θα επηρεαστούν από το μεσημέρι της Παρασκευής αρχικά το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και έως το βράδυ τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος, με φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους ισχυρά», γράφει ο κ. Κολυδάς.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx