Νίκη: Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στην παραβατικότητα των Αθίγγανων

Νίκη: Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στην παραβατικότητα των Αθίγγανων

Η ανακοίνωση του κόμματος:

“Το ξεγύμνωμα μιας κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο. Η αποτυχία της «συμμορίας της Πειραιώς» να επιβάλλει την τάξη σε περιοχές όπου η παραβατικότητα έχει παγιωθεί, αποκαλύφθηκε περίτρανα και στα σοβαρά επεισόδια στα Άνω Λιόσια με την οργανωμένη επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από δεκάδες Αθίγγανους.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η παρέα του, επιλέγουν διαχρονικά να κλείνουν το μάτι στην παραβατικότητα που αναπτύσσεται σε συγκεκριμένους καταυλισμούς και κοινωνικές εστίες.

Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι οι μέχρι σήμερα πολιτικές κοινωνικής ένταξης έχουν αποτύχει παταγωδώς. Στο βωμό της ψηφοθηρίας, το κράτος θυσιάζει την επιβολή του νόμου με αποτέλεσμα τη δημιουργία θυλάκων ανομίας και ακραίας παραβατικότητας.

Αντί να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τα φαινόμενα βίας, εμφανίζεται αδύναμο να επιβάλει την τάξη με αποτέλεσμα οι Έλληνες πολίτες να νιώθουν οργή και δυσαρέσκεια.

Οι Αθίγγανοι τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης καθώς καλλιεργείται επί δεκαετίες ένα καθεστώς ασυλίας, επιδοματικής εξάρτησης και έλλειψης λογοδοσίας. Η ΝΙΚΗ ζητά:
· ουσιαστική ενσωμάτωση με δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις,
· μηδενική ανοχή σε επιθέσεις κατά αστυνομικών και δημόσιων λειτουργών,
· ενίσχυση της αστυνόμευσης σε περιοχές υψηλής εγκληματικότητας,
· πολιτική κοινωνικής ένταξης με σεβασμό στους νόμους της Ελλάδας

Η ΝΙΚΗ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που καθημερινά δίνουν μάχη για τη διατήρηση της δημόσιας τάξης υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx