Ο ΑΝΤ1 έκοψε τουρκικό σίριαλ λόγω Αγίας Σοφίας

Το Twitter απέκλεισε τον Βελόπουλο

Ο ANT1 είχε κλείσει τουρκική σειρά για να προβάλλει φέτος το καλοκαίρι την οποία ακύρωσε όταν ο Ερντογάν αποφάσισε να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, που είναι υπεύθυνος περιεχομένου στο σταθμό, ενημέρωσε επίσης ότι ο σταθμός δεν θα κάνει φέτος reality shows καθώς η φιλοσοφία του ίδιου δεν είναι σύμφωνη με αυτού του είδους τα προγράμματα. Όπως είπε είναι μια επένδυση που έχει ρίσκο και δεν αφήνει «περιουσία» στο σταθμό την οποία να μπορεί να τη ξαναχρησιμοποιήσει στο μέλλον, όπως τα σίριαλ.

Παρόλα αυτά ο σταθμός έχει τα δικαιώματα της Φάρμας και άλλων δύο reality shows, τα οποία αν υπάρξει ανάγκη λόγω του τηλεοπτικού περιβάλλοντος, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης για τη νέα σεζόν 2020-2021 ο Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ψυχαγωγία με γέλιο και συναίσθημα και έγκυρη ενημέρωση, είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματός μας για τη σεζόν που έρχεται. Ο ΑΝΤ1 είναι η σταθερά του τηλεοπτικού κοινού για 30 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα ξέρει να καινοτομεί και να εκπλήσσει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι