Ο Π. Μαρινάκης για το καθυστερημένο υπόμνημα του ΣΥΡΙΖΑ για τους “Σπαρτιάτες”

Τι μέλλει γενέσθαι με τους "Σπαρτιάτες" - Αρκεί η κυβίστηση Στίγκα;, Θάνος Κάλλης

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δήλωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης Αλέξανδρου Αυλωνίτη ο οποίος ανέφερε πως το κόμμα θα καταθέσει το δικό του υπόμνημά στον Άρειο Πάγο για να μην κατέλθουν οι “Σπαρτιάτες” στις ευρωεκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικό υπόμνημα έχουν καταθέσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά. Ο κ. Μαρινάκης σημειώνει πως «η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 του μηνός και δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών από μια τέτοια υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Ούτε την τελευταία μας νομοθετική πρωτοβουλία, προς αυτή την κατεύθυνση είχαν ψηφίσει, ούτε στις εθνικές εκλογές του 2023 είχαν καταθέσει υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη».

«Οι δήθεν υπερασπιστές της Δημοκρατίας, που κόπτονται για το Κράτος Δικαίου, συκοφαντώντας την Ελλάδα στην Ευρώπη, μένουν σταθερά μόνο στα μεγάλα λόγια και στη δημιουργία εντυπώσεων. Όπως τότε που επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version