Ο ΥΦΕΘΑ, Α. Στεφανής, με τις διοικήσεις στρατιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

Ο ΥΦΕΘΑ, Α. Στεφανής, με τις διοικήσεις στρατιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

Σύσκεψη με τις διοικήσεις όλων των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ) και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των τριών Κλάδων (ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ) των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, υπό τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι διευθυντές των Κλάδων και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των δυναμικών εξελίξεων επί του επιτελούμενου έργου τους, των δράσεων εξωστρέφειας και των δράσεων που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εμπέδωση της υψηλής αποστολής τους, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το μέλλον, τις προκλήσεις και τις προοπτικές των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι