Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο – 60χρονος σκότωσε τη σύζυγό του

Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο - 60χρονος σκότωσε τη σύζυγό του,

Νέα γυναικοκτονία προκαλεί σοκ στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου 60χρονος άνδρας σκότωσε με μαχαίρι την σύζυγό του ηλικίας 56 ετών, στο σπίτι τους στο χωριό Άνω Μαλάκι. Την αστυνομία ενημέρωσε ο 31χρονος γιος τους ο οποίος όταν πήγε για επίσκεψη το πρωί βρήκε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος.

Οι λόγοι για τους οποίους ο 60χρονος οδηγήθηκε στην αποτρόπαια πράξη ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με το cretapost, μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι, ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε κατ’ επανάληψη τη γυναίκα του.

Ο γιος του ζευγαριού όταν τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι ο πατέρας του σκότωσε την μητέρα του. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι οποίοι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα της κουζίνας. Ο 60χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με το RethemnosNews, tο ζευγάρι πριν από περίπου 15 μέρες είχε τον γάμο του ενός από τα τρία παιδιά του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι