Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μακρόν-Μητσοτάκη

Εξώδικο του Δοξιάδη στον Καλπαδάκη – Δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γάλλο Πρόεδρο στην Κορσική και άρχισε η Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη των επτά μεσογειακών χωρών που μετέχουν.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, διαπιστώθηκε απόλυτη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών για την προοπτική της στρατηγικής τους σχέσης και την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας.

«Σταματούν οι προκλήσεις και αρχίζουν οι συζητήσεις, διαφορετικά ανοίγει ο δρόμος για κυρώσεις», συμφώνησαν οι δυο ηγέτες.

Συζητήθηκε ακόμα η προοπτική και το ενδιαφέρον μιας στρατηγικής σχέσης.

«Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Έχει πολλούς εταίρους στο πλευρό της, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στα συμπεράσματα (Διακήρυξη) της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης», συμπληρώνουν διπλωματικές πηγές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι