Παραδόθηκε ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στην Κρήτη

Αμαλιάδα: Ανήλικος πυροβόλησε με καραμπίνα την αδελφή του

Στις αστυνομικές αρχές του Λασιθίου παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου μπατζανάκη του, στη διάρκεια γλεντιού σε κουρές, στο Οροπέδιο Καθαρού.

Σύμφωνα με τo Cretalive, ο άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είπε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς ίσως επειδή ήταν ακόμη μεθυσμένος.

Οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο και μπαλωθιές, ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης αναφέρεται σε πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν σε συγκέντρωση για κουρές στην περιοχή του Καθαρού. Όταν ολοκληρώθηκε το κούρεμα, άρχισε γλέντι σε μεγάλη παρέα με κατανάλωση αλκοόλ. Συμμετείχαν θύτης και θύμα, που ήταν συγγενείς. Κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλωθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 36χρονου από το όπλο που φέρεται να κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Ο 36χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από την περιοχή της Κριτσάς και διακομίσθηκε  στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αργά το απόγευμα, ωστόσο ήταν πλέον αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι