Παρών ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ιδρύματος Σαμαρά

Παρών ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ιδρύματος Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος που φέρει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού στις 7 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μια ημέρα το δείπνο Αντώνη Σαμαρά – Κώστα Καραμανλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση των εγκαινίων του Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, αφού υπογράμμισε ότι δεν σχολιάζει κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, επισήμανε ότι ο  πρωθυπουργός στις 7 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του Ιδρύματος Σαμαρά ενώ πρόσθεσε : «να μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι