Πέντε νεκροί στην Κούβα από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Πέντε νεκροί στην Κούβα από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες το πρωί στην Κούβα σε συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου, με τις αρχές της λατινοαμερικανικής χώρας να συγκροτούν ειδική επιτροπή για την διερεύνηση των αιτιών της συντριβής.

Το ελικόπτερο συνετρίβη σε μια ορεινή περιοχή μεταξύ της επαρχίας Χολγουίν και του Γκουαντάναμο, στο ανατολικό τμήμα της νησιωτικής χώρας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση στην Κούβα.

Μια σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κούβας ανέφερε πως το ελικόπτερο συνετρίβη σε ένα λόφο και «οι πέντε επιβαίνοντες σκοτώθηκαν». Τόνισαν πως συγκροτήθηκε μια επιτροπή για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι