Πυρκαγιά στον Πρόδρομο Αιτωλοακαρνανίας

Πυρκαγιά στον Πρόδρομο Αιτωλοακαρνανίας

Ήχησε το 112.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν από το μεσημέρι σε αγροτοδασική περιοχή του Ξηρομέρου κοντά στο χωριό Πρόδρομος πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι οι οποίοι έχουν λάβει μήνυμα να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Λόγω της εξέλιξης της πυρκαγιάς, 10 λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα, με νέο μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι του Προδρόμου καλούνταν να απομακρυνθούν από το χωριό προς Γουριώτισσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς, επιχειρούν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 6ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες του Δήμου Ξηρομέρου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι