Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλει τις ημέρες του Πάσχα και την Πρωτομαγιά

Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλει τις ημέρες του Πάσχα και την Πρωτομαγιά

Αλλαγές θα υπάρξουν στη συχνότητα των δρομολογίων στα λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της εορτής του Πάσχα, οι οποίες ξεκίνησαν ήδη από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και θα κρατήσουν μέχρι και την Πρωτομαγιά.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και θα αποσυρθούν νωρίτερα, ώστε να βρίσκονται στα αμαξοστάσια στις 23.00.

Την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα τα λεωφορεία θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και τα τρόλεϊ με ειδικό πρόγραμμα Κυριακής, ενώ την Τρίτη του Πάσχα η κίνηση των λεωφορείων και των τρόλει θα γίνει με ειδικό πρόγραμμα Σαββάτου

Τέλος την Τετάρτη, ανήμερα Πρωτομαγιά, λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα, λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα Σωματεία Εργαζομένων.

Επισημαίνεται ότι στην εφαρμογή της τηλεματικής δημοσιεύεται το ημερήσιο αναλυτικό πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων για κάθε γραμμή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι